مقایسه برترین فروشگاه سازهای اینترنتی

با گسترش فرهنگ خرید آنلاین در میان مردم، طراحی سایت فروشگاهی هر روز طرفداران زیادی پیدا می‌کند. اما بسیاری از کسب و کارهای کوچک نیازی به طراحی سایت اختصاصی ندارند و با هزینه کمتری می‌توانند یک سایت فروشگاهی با امکانات مورد نیاز داشته باشند. سیستم‌ های فروشگاه ساز اینترنتی این امکان را برای صاحبان کسب و کارهای فروشگاهی فراهم می‌ کند. مقایسه برترین فروشگاه سازهای اینترنتی

مقایسه برترین فروشگاه سازهای اینترنتی

تجارت آنلاین سبک جدیدی از کسب‌ و کارها می‌ باشد که امروزه بسیار مورد توجه بوده و به سرعت نیز در حال گسترش است. از میان تجارت‌های آنلاین نقش فروشگاه‌ های اینترنتی در پیشبرد این سبک از فعالیت پررنگ‌ تر از سایر حوزه‌ های تجارت الکترونیک می‌ باشد.

برای راه‌ اندازی فروشگاه‌ های اینترنتی ملزوماتی وجود دارد که یکی از مهم‌ ترین آن‌ ها برنامه‌ ای است که بتواند محتوای فروشگاه اعم از محصولات، سفارش‌ها و مشتریان را مدیریت کند. در حال حاضر سیستم‌های مدیریت محتوای فروشگاهی بسیاری وجود دارند که راه‌ اندازی و کاربری فروشگاه را بسیار آسان می‌کنند.

در این نوشته قصد داریم که سه سیستم مدیریت محتوا که محبوبیت بیشتر و کارآیی بهتری دارند را با یکدیگر مقایسه کرده و برتری‌ های هر یک نسبت به یکدیگر را بررسی کنیم. برای این منظور سیستم‌ ها را دو به دو با یکدیگر مقایسه می‌کنیم.

مقایسه ووکامرس و پرستاشاپ

مقایسه بین ووکامرس و فروشگاه‌ ساز پرستاشاپ مقایسه بین بهترین‌ افزونه فروشگاهی دنیا (ووکامرس) با یکی از بهترین پلتفرم‌ های فروشگاهی (پرستاشاپ) می‌ باشد.

پرستاشاپ یک سیستم منحصرا فروشگاهی است که در سال ۲۰۰۷ گسترش یافته‌ است اما ووکامرس پلتفرمی مستقل نیست و یک افزونه برای سیستم وردپرس می‌ باشد که صرفا سیستم راه‌ اندازی سایت‌ های فروشگاهی نیست و کاربردهای بسیار بیشتری دارد.

هر دو سیستم رایگان و متن‌ باز بوده و به خاطر قابلیت‌ های بسیار زیادی که دارند درصد قابل توجهی از بازار فروشگاه‌ های اینترنتی را در اختیار خود گرفته‌ اند. در ادامه از برخی جهات این دو سیستم را با هم مقایسه می‌کنیم.

۱- اگر انعطاف‌ پذیری برایتان اولویت است، ووکامرس را انتخاب کنید

ووکامرس به پشتوانه اعتبار وردپرس که پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوای وب در جهان است درصد بیشتری از فروشگاه‌ های اینترنتی را در اختیار خود دارد. از همین رو گسترش‌ دهندگان بسیاری نیز در حال فعالیت بر روی این سیستم و افزونه‌ های آن می‌ باشند.

افزونه‌ های بسیار زیادی برای ووکامرس گسترش یافته‌ است که تقریبا تمامی نیازهای یک فروشگاه اینترنتی را برطرف می‌ کنند و در طرف دیگر اگر چه پرستاشاپ نیز ماژول‌ های بسیاری را به کاربران خود ارائه کرده است اما در برابر افزونه‌ های وردپرس و ووکامرس این تعداد آنچنان چشمگیر نیست.

به عنوان نمونه افزونه‌ های رایگانی که برای بهبود سئوی ووکامرس ایجاد شده اند علاوه بر اینکه اکثرا رایگان می‌ باشند، بسیار بیشتر از ماژول‌ های سئوی پرستاشاپ می‌ باشند که اکثرا نیز پولی‌ اند.

۲- کدام یک پوسته‌ های بیشتری دارند؟

ظاهر وبسایت بسیار مهم است و کاربر پسند بودن ظاهر یک فروشگاه اینترنتی، تأثیر بسزایی در افزایش فروش محصولات و خدمات خواهد داشت.

نسبت به پرستاشاپ قالب‌ های رایگان و پولی بیشتری برای ووکامرس طراحی شده است. این مورد با کمی جستجو برای قالب‌ هر دو سیستم در اینترنت قابل مشاهده است.

۳- هزینه‌ های کلی کدام سیستم ارزان‌ تر است؟

همان‌ طور که ذکر شد هسته هر دو سیستم ۱۰۰٪ رایگان می‌ باشند اما برای داشتن یک سیستم فروشگاهی کامل علاوه بر نصب هسته پیشفرض سیستم، نیاز به افزودن افزونه‌ ها، ماژول‌ ها و پوسته‌ های دیگری نیز می‌باشد.

پوسته‌ های وردپرس نسبت به پوسته‌‌ های طراحی شده پرستاشاپ قیمت مناسب‌ تری دارند. در خصوص افزونه‌ ها نیز حدوداً ۳۰/۰۰۰ افزونه رایگان برای ووکامرس وجود دارد. این در حالی است که اکثر ماژول‌ های پرستاشاپ با پرداخت هزینه قابل تهیه می‌باشند.

ضمن اینکه افزونه‌ های پولی ووکامرس هم نسبت به ماژول‌ های پرستاشاپ قیمت مناسب‌ تری دارند. بنابراین ووکامرس در هزینه‌ های تمام شده نیز مناسب‌ تر از پرستاشاپ می‌ باشد.

۴- کدام یک سئوی بهتری دارند؟

اگر چه محتوای یک وبسایت مهم‌ ترین نقش در سئو سایت را دارد اما ساختار سیستم مدیریت محتوا نیز می‌ تواند بسیار تاثیرگذار باشد. پرستاشاپ سئوی قابل قبولی دارد و در صورتی که محتوا با رعایت استانداردهای موتورهای جستجو در وبسایت وارد شود، می‌توان به نتایج مطلوبی دست یافت.

در مقابل به جرأت می‌ توان گفت وردپرس با بکارگیری افزونه‌ هایی مثل Yoast یکی از بهترین سیستم‌ های مدیریت محتوا در زمینه سئو می‌ باشد. بنابراین از نظر سئو نیز کفه ترازوی ووکامرس سنگین‌ تر است.

از دیگر مزایای ووکامرس نسبت به پرستاشاپ می‌ توان به قدرت بلاگینگ وردپرس اشاره کرد. قرار دادن مقالات در یک وبسایت فروشگاهی به شدت می‌ تواند در موفقیت آن فروشگاه تاثیرگذار باشد.

پرستاشاپ به صورت پیشفرض دارای قابلیت درج مطالب در وبلاگ نمی‌ باشد و برای استفاده از وبلاگ می‌ بایست ماژول‌ هایی بر روی آن نصب کرد که هزینه‌ بر می‌ باشند و مسلما قدرت وردپرس را نیز ندارند. مقایسه برترین فروشگاه سازهای اینترنتی

مقایسه اپن کارت و پرستاشاپ

اپن‌ کارت هم مثل پرستاشاپ متن‌ باز و رایگان است. در میان پلتفرم‌ های فروشگاه‌ ساز، این دو سیستم از محبوبیت بیشتری برخوردار بوده و توانسته‌ اند سهم بیشتری از بازار فروشگاه‌ های اینترنتی را به خود اختصاص دهند. قبل از مقایسه این دو سیستم بهتر است که نگاهی اجمالی به ویژگی‌ های برجسته هر سیستم داشته باشیم.

ویژگی‌ های پرستاشاپ:

– ایجاد حساب کاربری و سیستم مدیریت مشتریان قدرتمند

– روش‌ های پرداخت متنوع

– محصولات و دسته‌ بندی‌ های نامحدود

– مقایسه محصولات

– محلی‌ سازی و اعمال مالیات

– تجزیه و تحلیل و گزارش آمارها

– بهینه‌ سازی برای موتورهای جستجو

و …

ویژگی‌ های اپن‌ کارت:

– استفاده از چند زبان و چند واحد پولی

– بررسی محصولات و امتیازدهی

– بهینه‌ سازی برای موتورهای جستجو

– تعییر اندازه خودکار تصاویر

– نرخ مالیات چندگانه

– محصولات مرتبط

– محاسبه وزن و هزینه حمل و نقل

– سیستم کوپن تخفیف

و …

وضعیت بازار پوسته‌ های دو سیستم به چه صورت است؟

پوسته‌ های رایگان زیادی برای هر دو سیستم وجود ندارد و برای داشتن یک وبسایت مناسب می‌ بایست نسبت به خرید قالب اقدام شود. برای هر دو سیستم تمپلیت‌ های زیبایی طراحی شده است. به طور کلی قیمت قالب‌ های اپن‌ کارت نسبت به پرستاشاپ ارزان‌ تر می‌ باشد.

وضعیت ماژول‌ ها در هر دو سیستم چگونه است؟

مانند پوسته‌ ها، ماژول‌ های رایگان کمی برای هر دو سیستم وجود دارد. چرا که گسترش‌ دهندگان این دو سیستم پولی بابت هسته سیستم دریافت نکرده و آن را به صورت رایگان عرضه می‌ کنند و بنابراین برای کسب درآمد ماژول‌ ها و پوسته‌ ها را با دریافت هزینه در اختیار کاربران قرار می‌ دهند.

از لحاظ قیمت نیز ماژول‌ های اپن‌ کارت نسبت به پرستاشاپ ارزان‌ تر می‌ باشند اما از لحاظ انعطاف‌ پذیری سیستم، ماژول‌ های کاربردی بیشتری برای پرستاشاپ طراحی شده است. از همین رو می‌ توان امکانات پرستاشاپ را بیش از اپن‌ کارت در نظر گرفت.

ابزارهای سئو

ساختار هر دو سیستم به گونه‌ ای است که برای موتورهای جستجو بهینه‌ سازی شده‌ اند. بنابراین در این بخش برتری خاصی نسبت به یکدیگر ندارند. برای هر دو سیستم ماژول‌ هایی نیز در این خصوص ایجاد شده است.

مقایسه ووکامرس و اپن کارت

ویژگی‌ های اپن‌کارت و پرستاشاپ تقریبا مشابه می‌ باشند بنابراین تمامی مواردی که در خصوص مقایسه پرستاشاپ و ووکامرس ذکر شد برای ووکامرس و اپن‌کارت نیز صدق می‌ کند. بررسی دوباره این مورد تکرار مکررات است به همین خاطر از آن صرف‌ نظر می‌ کنیم.

جمع‌ بندی

هر سه سیستم کارآمد و مناسب می‌ باشند. سلیقه شما در انتخاب سیستم مدیریت محتوا ممکن است با توجه به ظاهر سیستم و نوع کارکرد آن متفاوت باشد. اما با توجه به ویژگی‌ های ذکر شده توصیه ما به شما استفاده از افزونه ووکامرس سیستم وردپرس می‌ باشد. پشتیبانی قدرتمند مجموعه وردپرس از این سیستم باعث می‌ شود که با خیال راحت فروشگاهتان را مدیریت کرده و در صورت بروز مشکل منابع بسیاری برای رفع آن وجود دارد.

مشاوره با ما در این زمینه می تواند بسیار نتیجه بخش باشد. دیجیتال مارکتینگ ثامن آماده ارائه خدمات در زمینه طراحی انواع وب سایت در کرمان است.

لینک خارجی

عبارات کلیدی: دیجیتال مارکتینگ ثامن – مقایسه برترین فروشگاه سازهای اینترنتی – طراحی سایت در کرمان – طراحی وب در کرمان – طراحی وب سایت در کرمان – بازاریابی اینترنتی در کرمان – طراحی فروشگاه اینترنتی در کرمان – طراحی فروشگاه آنلاین در کرمان – دیجیتال مارکتینگ کرمان – طراحی سایت ریسپانسیو در کرمان – طراحی سایت واکنشگرا در کرمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *